søndag den 19. januar 2014

Chokoladebønnekage

Chokoladekage med kidney beans
Ingredienser:
200 g kidney beans (ca 1 dåse)
100 g blødt smør
100 g sukker
100 g smeltet mørk chokolade 
(eller 50 g mørk chokolade og 2 chokoladeskildpadder)
Korn fra ½ vanillestang
1 nip salt
½ deciliter kakao
1½ tsk. bagepulver
5 æg

Kidney beans tilberedes efter anvisningen på posen, eller brug gerne skyllede fra dåse. Bønnerne blendes i en skål med en stavblender. Tilsæt det bløde smør og blend, tilsæt sukker og blend. Tilsæt den smeltede chokolade – og blend. Bland kakao, vanillekorn, salt og bagepulver sammen, og bland det i dejen. Tilsæt herefter et æg af gangen og blend imens. Til sidst vendes grofthakkede skildpadder i. 
Bages i tærtefad ved 185 grader i 45 minutter. 

Det er den bedstechokoladekage jeg nogensinde har smagt!!

(bort set fra chokoladefondant med meltet chokolade indeni, kan findes her: http://www.femina.dk/mad/desserter/chokoladefondant-med-vaniljeis-og-citrussalat)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar